Madame Backlund logo

Fersk skrei på menyen

Hos Madame Backlund er vi opptatt av gode råvarer og tradisjonsrik mat, og hva er vel bedre enn et skikkelig skreimåltid. Unn deg selv og de du er glad i noe skikkelig godt og bestill bord i restauranten.

Vi har fersk skrei på menyen i uke 14

Aktuelt

Bilde av grønnsaker

Jordnært

Hos oss finner du noe for en hver anledning. Enten det er middag for en husmann, venninnekveld for ei husmor eller selskap for de store

Kortreist honning

Lokale råvarer

Vår historie strekker seg langt bakover i tid. Da Backlund Hospits ble etablert i 1839, var Birgitte Backlund den som stod for mat, husly og

Ekte mat

Vår historie strekker seg langt bakover i tid. Da Backlund Hospits ble etablert i 1839, var Birgitte Backlund den som stod for mat, husly og hjerterom. Hun var Madame Backlund.

Vi har tatt vare på hennes verdier, nemlig at maten skal være ekte og ordentlig, laget med lidenskap i et hus full av varme og sjel.

Lokale råvarer

Vi ligger i hjertet av Trøndelag –  en region som bugner over av gode råvarer. Derfor er vi lidenskapelig opptatt av å bruke de flotte ressursene vi har rett utenfor husdøra.

Vi håndplukker råvarer fra produsenter som Vilteksperten fra Steinkjer, Gangstad fra Inderøy, Trøndersopp fra Verdal og mange, mange flere.

Jordnært

Hos oss finner du noe for en hver anledning. Enten det er middag for en husmann, venninnekveld for ei husmor eller selskap for de store begivenhetene.

Du finner oss i Kirkegata 39, i direkte tilknytning til Thon Hotel Backlund, byens ærbødige og eneste hotell.

Bordbestilling

Hopp rett ned til innholdet