Meny for enhver smak
Å lage godt mat er et tradisjonsrikt håndverk, og våre kokker tar ikke lett på oppgaven. Hos oss kan du være trygg på at du får servert et smakfullt måltid av god kvalitet, enten det er til festmiddagen eller møtelunsjen. Vi tilbyr selskapsmenyer, tapas, koldtbord – eller det du måtte ønske. Du bestemmer!
PS: For catering til under 20 personer gjelder restaurantens åpningstider. For større grupper kan vi på forespørsel også levere utenom faste åpningstider.
Hovedmeny
Forretter
Kamskjell
sellerirotpure, rogn, krudite, sellerirotchips og hollandaise
Allergener: melk, fisk, bløtdyr, sulfitter
175,-
Chablis / Saison
Gravet reinsdyr
tyttebær, rømme og gresskar
Allergener: sulfitter, melk, sesam
155,-
Riesling / Bock
Klassikere
Madamens burger
150g kvernet storfe, brioche, cheddar, tomat, bacon, løk, syltet agurk og aioli.
Servert med pommes frites.
Allergener: hvete, melk, egg, sennep, sulfitter
295,-
Hereford / Amber
Kyllingsalat
sprøtt kyllinglår med chili og ingefær, mangochutney, stekte soyabønner, syltet grønnsaker og chilimajones.
Serveres med brød fra Marens bakeri.
Allergener: hvete, rug, melk, soya, egg, sennep, sulfitter
230,-
Riesling / Hveteøl
Biff av storfe
sesongens grønnsaker, rotfruktpure, estragonsaus og pommes frites
Allergener: melk, soya, sulfitter, selleri
460,-
Le Pigeonnier / Brown ale
Kremet fiskesuppe
ukens fisk, eple og sesongens grønnsaker.
Serveres med brød fra Marens bakeri.
Allergener: hvete, melk, rug, fisk, sulfitter, bløtdyr
205,-
Riesling / Blonde
Hovedretter
Dampet torsk
sesongens grønnsaker, pastinakkpure,
choronsaus og perlepotet
Allergener: melk, fisk, sulfitter, selleri
380,-
Riesling / Hveteøl
Braisert kjake av svin
sesongens grønnsaker, lokal sopp,
sjysaus og potetpure
Allergener: selleri, melk, sulfitter
375,-
Cotes du Rhone / Bayer
Kveite
sesongens grønnsaker, gresskarkjerner
moussellinesaus med rogn, urteolje og potetpure
Allergener: selleri, melk, fisk, sulfitter
420,-
Chablis / Pale Ale
Søtt til kaffen
Sjokoladefryd
konfekt fra Jentene på tunet i Selbu
Allergener: varierer fra bit til bit, spør din servitør
40 kr pr. stk
Is fra Gangstad Gårdsysteri
Allergener: spør din servitør om sortiment og allergen
40 kr pr. stk
Desserter
Tiramisu
Madamens bringebæris
Allergener: melk, egg, sulfitter, hvete
155,-
Port / Amber
Sjokoladefondant
appelsinis, valnøttkrokan
Allergener: melk, egg, hvete, sulfitter, valnøtter
160,-
Recioto / Dubbel
Lunsjmeny
Bakt betesalat
honning, valnøtter, cottage cheese, chimichurri.
Topp med vellagret spekeskinke 45,-
Allergener: hvete, rug, melk, sulfitter, valnøtter
210,-
Kyllingsalat
sprøtt kyllinglår med chili og ingefær, mangochutney, stekte soyabønner, syltet grønnsaker og chilimajones.
Topp med sprøtt bacon 35,-
Allergener: hvete, rug, egg, sennep, sulfitter
230,-
Madamens burger
150g kvernet storfe, brioche, cheddar, tomat, bacon, løk, syltet agurk og aioli.
Servert med pommes frites
Skål med aioli 35,-
Allergener: hvete, melk, egg, sennep, sulfitter
295,-
Kremet fiskesuppe
ukens fisk, eple, sesongens grønnsaker.
Allergener: hvete, rug, melk, bløtdyr, fisk, sulfitter
205,-
Kyllingsuppe
frisk og varmende suppe med sprø kylling, sitrongress, urter, grønnsaker.
Allergener: fisk, hvete, rug, egg, sulfitter, selleri
205,-
Norske oster
Marmelade og huså kjeks
Allergener: melk, sulfitter, sesam, rug, hvete
250,-
Madames lunsj
Se tavlen.
Alltid ink. kaffe
210,-
Alle retter serveres med brød
fra Marens bakeri på Inderøy.
Drikke
Musserende
Bollinger
Frankrike, Champagne
1200 kr
Gratien & Meyer Cremant
Frankrike, Burgund
175 kr \ 875 kr
Hvitvin
Georg Breuer Riesling
Tyskland, Rheingau
185 kr / 915 kr
Kreydenweiss Pinot Blanc
Frankrike, Alsace
1230 kr
Frank Millet Sancerre
Frankrike, Loire
1095 kr
Trimbach Pinot Gris
Frankrike, Alsace
1275 kr
Jean-Marc Brochard Chablis
Frankrike, Chablis
200 / 995 kr
Macon-Lugny St – Pierre, Bouchard og Fils
Frankrike, Pays d’oc
1000 kr
Reyneke Chenin Blanc
Sør-Afrika , Stellenbosch
1125 kr
Pouilly-Fume
Frankrike, Loire
1045 kr
Rosévin
Rabl Zweigelt
Østerrike, Kamptal
150 kr \ 750 kr
Georg Breuer
Tyskland, Rheingau
875 kr
Rødvin
Fotanafredda Silver Barbaresco
Italia, Piemonte
1460 kr
Ricossa Barbera d’asti
Italia, Piemonte
160 kr \ 795 kr
Le Pigeonnier
Frankrike, Rhone
155 kr\ 780 kr
Montecillo Reserva
Spania, Rioja
1050 kr
Torre Del Falasco Ripasso
Italia, Veneto
895 kr
Hereford
Argentina, Mendoza
145 kr \ 725 kr
Villa Ponciago Fleurie
Frankrike, Beaujolais
1200 kr
Saint-Emilion Grand Cru Magnum
Frankrike, Bordeaux
2200 kr
Dessertvin
Teasauro Recioto
125 kr
Bache Gabrielsen
110 kr
Graham Late Harvest
125 kr
Royal Tokaji
125 kr
Pedro Xiemens sherry
125 kr
Alle vinene inneholder sulfitter
Inderøy Gårdsbryggeri
Kvamsholmer
185 kr
Kvitweiss
185 kr
Svinpæls
190 kr
Toillbokk
190 kr
Dompapp
190 kr
Nisseøl
190 kr
Klostergården
Backlund Bayer
185 kr
Wit
185 kr
Pale Ale
185 kr
Amber Ale
185 kr
Bitter
185 kr
Jul e øl
190 kr
Austmann
Lynchburg latte
160 kr
Hoppy Blonde
185 kr
Tre gamle damer
185 kr
Classic IPA
185 kr
FATØL
Dahls 0,4
115 kr
Månedens fatøl 0,4
155 kr
FLASKEØL \ CIDER
Jacobsen Naked Christmas Ale
235 kr
Kinn Pryl Dubbel, glutenfri
235 kr
Bøddel Hardanger sider
695 kr
Eplecider fra Inderøy Gårdsbryggeri
155 kr
ALKOHOLFRI ØL
Munkholm
70 kr
Erdinger Weissbier
75 kr
IGB Kattnæggel
75 kr
Munkholm juleøl
70 kr
Alle våre øl inneholder gluten av bygg eller hvete om ikke annet er oppgitt.
Mineralvann
Julebrus
65 kr
Coca Cola
65 kr
Pepsi Max
65 kr
Solo
65 kr
Sprite
65 kr
Ingefærøl
70 kr
Farris naturell/lime
65 kr
Mikkelhaug er et småbruk på Alstadhaug i Levanger som lager jus av frukter som produseres på gården og drives av Einar Skjetnemark. På gården finnes det 4000 epletrær, 500 solbærbusker og 300 rabarbrabusker, og er Norges nordligste frukthage.
Jus fra Mikkelhaug
75 kr
Jus fra Inderøy Mosteri
75 kr
Surf Kombucha, en økologisk fermentert te med lite innhold av økologisk sukker. Dette produseres av Maren Aasen og kjæresten Luca Guichard. Maren er født og oppvokst på Gangstad Gård på Inderøy, hvor de også lager ost og iskrem. De har nå egne lokaler på Straumen på Inderøy hvor de produserer Surf Kombucha.