Om oss

Madame Backlund er en tradisjonsrik restaurant som ligger midt i hjertet av Trøndelag – en region som bugner over av gode råvarer. Derfor er vi spesielt opptatt av å bruke de flotte ressursene vi har rett utenfor husdøra. Vi velger våre råvarer med omhu, fra produsenter som Vilteksperten fra Steinkjer, Gangstad fra Inderøy, Trøndersopp fra Verdal og mange, mange flere.

Hos Madame Backlund tilbyr vi en helhetlig opplevelse. Det vil du kjenne på alt fra maten som er laget kokker som er glødende engasjerte i faget – til våre oppmerksomme og hyggelige servitører.

Vi er like opptatt av å skape vår egen historie, som vi er av å ta vare på den gamle. Derfor legger vi stor vekt på kompetanse og utvikling hos våre ansatte. Å lage god og ekte mat er et tradisjonsrikt håndverk, og våre kokker tar ikke lett på oppgaven. 

Vi tar hele tiden inn nye lærlinger, og ønsker å være et sted hvor de gode verdiene kan bringes videre fra generasjon til generasjon. Dette er et viktig arbeid for oss, og vi er opptatt av å utvikle mennesker og skape gode kokker som kan bringe kokkefaget videre. Våre lærlinger tok andre og tredjeplass i lærlingekonkurranse under Nord–Trøndelagscupen i 2022.

Velkommen til oss!

Hopp rett ned til innholdet