Om oss

Madame Backlund er en tradisjonsrik restaurant som ligger midt i hjertet av Trøndelag – en region som bugner over av gode råvarer. Derfor er vi lidenskapelig opptatt av å bruke de flotte ressursene vi har rett utenfor husdøra.

Vi er like opptatt av å skape vår egen historie, som vi er av å ta vare på den gamle. Derfor legger vi stor vekt på kompetanse og utvikling hos våre ansatte.

Å lage godt mat er et tradisjonsrikt håndverk, og våre kokker tar ikke lett på det ansvaret som ligger på deres skuldre. 

Hos Madame Backlund tilbyr vi en helhetlig opplevelse. Alt fra maten som er laget med kjærlighet av lidenskapelige kokker som er glødende engasjerte i faget – til våre servitører der en av våre ansatte kan skilte med vinkelnerutdannelse.

Vi gjør alt for å gi deg som gjest en god matopplevelse og fine og avslappende omgivelser.

Vi tar hele tiden inn nye lærlinger, og ønsker å være et sted hvor de gode verdiene kan bringes videre fra generasjon til generasjon. Dette er et viktig arbeid for oss, og vi er opptatt av å skape gode kokker som kan bringe kokkefaget videre. Våre lærlinger tok andre og tredjeplass i lærlingekonkurranse under Nord–Trøndelagscupen i 2022.

Vi håndplukker råvarer fra produsenter som Vilteksperten fra Steinkjer, Gangstad fra Inderøy, Trøndersopp fra Verdal og mange, mange flere.

Velkommen til oss!

Hopp rett ned til innholdet